Welkom op de website voor de speelplaats aan de Tolweg

Denk met ons mee

Uw stem en die van de kinderen in uw omgeving spelen een grote rol. De gemeente werkt hiervoor samen met de firma Eibe. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en opknappen van speelplekken aan de hand van input van u, als bewoner. Denkt u met ons mee? Dit kan geheel online en in 3 stappen:

 

  1. Een vragenlijst invullen
  2. Vragen stellen of een reactie geven
  3. Ontwerp keuze

 

Stap 1 - Een vragenlijst invullen

Van 12 juni tot 24 juni 2024

De vragenlijst is een korte verlanglijst die iedereen in het gezin in mag vullen. zie hieronder de link. Daar kunt u de vragenlijst voor de speelplaats aan de Tolweg vinden en invullen. De vragenlijst is anoniem. Er worden geen persoonsgegevens gevraagd of bewaard. De uitkomsten gebruiken we als uitgangspunt voor de het maken van de 2 ontwerpen.

Naar de vragenlijst

Stap 2 - Vragen stellen of een reactie geven

Per mail en op locatie op 25 juni 2024 van 16:45 tot 17:15 uur

Misschien heeft u vragen of wilt u een reactie geven op de uitkomsten. Hiervoor kunt u per mail vragen stellen, en we komen op locatie langs op 25 juni tussen 16:45 en 17:15 uur staan we daar om uw vragen te beantwoorden.

• Via mail: klik op de link onderaan deze pagina

• Op locatie: 25 juni van 16:45 tot 17:15 uur
 

Stap 3 – Ontwerpkeuze
vanaf 12 Juli staan de ontwerpen online, en kunt u een keuze maken.

Op basis van de vragenlijst en de vragen en opmerkingen die gemaakt zijn worden er 2 ontwerpen gemaakt. Deze ontwerpen presenteren we op de website, en u kunt dan uw voorkeursstem uitbrengen. Ook is er nog ruimte voor vragen en opmerkingen.

Het meest gekozen ontwerp wint, en zal worden uitgevoerd.

 

 

stel hier uw vraag

vermeld ook de naam van de speelplaats