Speeltoestellen voor campings – voor elke camping het juiste concept

Speeltoestellen voor campings – jongen springt op een trampoline voor een speeltuin.
Speeltoestellen voor campings - speeltuin van eibe op de camping.Speeltoestellen voor campings - speeltuin van eibe op de camping.
Speeltoestellen voor campings - kinderen spelen op de Jeep speeltoestellen van eibe.

Speelplekken die gezinnen als een magneet aantrekken

Vakantie vieren op een camping betekent met het gezin even het dagelijks leven laten voor wat het is. Als de kinderen dankzij een spannende en uitdagende speeltuin langdurig iets te doen hebben, kunnen ouders vol vertrouwen achteroverleunen. Goed gekozen speeltoestellen op campings bieden gezinnen speelplezier, amusement en een wow gevoel. Belangrijk is de functie van ontmoetingsplek, praktisch oriëntatiepunt en een kans om het onderscheidend vermogen van de camping te vergroten. Een unieke uitstraling, speelwaarde voor het hele gezin, gethematiseerd, natuurlijk of kleurrijk voor elke locatie maken wij een passend concept. Uw marketing afdeling laat maar wat graag de foto van dat gave speeltoestel zien, kinderen kiezen veelal de vakantie. Ouders zijn trots en gelukkig als de kinderen blij, lachend en energiek naar die hoge toren mogen op hun vakantie. Door de speeltuin een aantrekkelijk design te geven, wordt dit al snel een visueel hoogtepunt met herkenningswaarde gezien en wordt het onderscheidend vermogen van uw camping versterkt. Een maatwerk ontworpen themaspeeltuin, met knipoog naar de regio of de fantasiewereld van uw mascotte kan meerdere bedrijfsdoelstellingen van uw camping vervullen.Combinatietoestellen en hoge speeltorens met een lange levensduur

Speeltoestellen van hout zijn niet alleen duurzaam, maar zijn ook robuust, weerbestendig en hebben een lange levensduur. De warme natuurlijke uitstraling maakt houten speeltoestellen ideaal voor buitenspeelplaatsen op campings. Dankzij hun natuurlijke uitstraling gaan ze perfect op in hun bos-, duin-, weide- en strandomgeving van de camping. Elk terrein brengt zijn eigen uitdagingen en eisen met zich mee. Tijdens de ontwerpfase van de speeltuin met speeltoestellen van eibe wordt rekening gehouden met alle locatiespecifieke factoren. Het maakt niet uit hoe de camping eruitziet, want dankzij de uitgebreide keuze uit combitoestellen of dankzij de losse samenstellingen ontstaat een ongeëvenaarde speeltuin. Tijdens het ontwerpen van het speeltuinconcept kan rekening gehouden worden met aspecten als geschiktheid voor meerdere generaties en leeftijdsgroepen, toegankelijkheid en esthetische overwegingen. Bij de keuze van speeltoestellen voor campings worden het budget, de wettelijke vereisten, de veiligheid, de speelwaarde en de individuele wensen in acht genomen. Neem contact met ons op!


Meer onderwerpen en knowhow is in de blogpost te vinden:

Oops, an error occurred! Code: 20240525010614d3659015

Onze topproducten voor op het Camping: