Speeltoestellen voor horeca en hotels: unieke speelbeleving

Speeltoestellen voor horeca en hotels  op hotelterrein, omgeven door groene planten.
eibe speeltoestellen voor horeca en hotels.
eibe speeltoestellen voor horeca in de buitenruimte.

Voor hoger onderscheidend vermogen en tevreden bezoekers

Een aantrekkelijke buitenruimte is het hoogtepunt van elk hotel en restaurant. Want gezinnen gaan graag naar restaurants en cafés. Voor ouders is het daarbij uiterst belangrijk dat hun kroost voldoende te doen heeft. Blije kinderen betekent ook tevreden vaders en moeders. Een speellandschap trekt daardoor gasten aan en nodigt uit om in alle rust te vertoeven. Zo kan uw horecagelegenheid zeker rekenen op positieve recensies. Maar dat is nog niet alles: een goed doordacht speeltuinconcept geeft uw bedrijf herkenningswaarde en een groter onderscheidend vermogen. Denk bijvoorbeeld eens aan een themaspeeltuin waarbij de omgeving als uitgangspunt genomen is, zoals een speelschip in de buurt van het water. Het maakt niet uit welk thema bij uw bedrijf past - hetzij een boerderij, ridderkasteel of brandweer - opvallende speeltoestellen voor de horeca en hotels zorgen ervoor dat gasten uw bedrijf niet vergeten. Bovendien zijn ze een reden om snel weer terug te komen.Veilige en duurzame speeltuinen voor alle leeftijden en ieder budget

eibe ontwikkelt voor elke buitenruimte een concept op maat, zodat onze speeltoestellen voor de horeca en hotellerie ook perfect bij het bedrijf passen. Denk bijvoorbeeld aan themalandschappen, klimfaciliteiten en waterspeeltuinen: wij vinden precies de juiste oplossing voor u. Onze speeltuinen zijn veelal gemaakt van hout, zodat ze perfect in de omgeving passen en kinderen een natuurlijke speelomgeving bieden. Bovendien zijn ze robuust en bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor ze lang meegaan. Als een van de meest toonaangevende fabrikanten van speeltoestellen heeft verantwoord speelplezier onze topprioriteit. Daarom garanderen wij de hoge kwaliteit van onze speeltoestellen en de veiligheid ervan. Bovendien is de speelplaats geschikt voor de leeftijdsgroep waarvoor deze ontworpen is en biedt eibe ook een uniek en uitgebreid assortiment speeltoestellen aan voor kinderen tot 4 jaar.

 

Tijdens de ontwerpfase wordt rekening gehouden met budget, wettelijke vereisten, veiligheid, educatieve vereisten, de speelwaarde en de eigen wensen van de opdrachtgever. Daarnaast wordt het ontwerp aangepast aan de omgeving en is deze zowel functioneel als aantrekkelijk vormgegeven. Wilt u meer informatie ontvangen over de speeltoestellen? Op onze blog zijn regelmatig interessante artikelen te lezen.


Onze topproducten voor op het horeca en hotels: