Welkom op de website voor Spelen in Castricum

Zoals in het buurtbericht staat nodigen wij u uit om mee te denken over de speelvoorzieningen bij de groenstrook tussen de Zwanebloem en de Koekoeksbloem. Door de enquete in te vullen hopen we een goed beeld te krijgen welke wensen er zijn er waar we rekening mee moeten houden.

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u zich melden bij Jeroen van Rooijen, zijn contact gegevens staan in het buurtbericht.

 

Enkele speeltoestellen en ondergronden zijn aan vervanging toe. De schommel en de glijbaan zijn nog goed en blijven staan.

Om de groenstrook opnieuw in te richten met speelvoorzieningen en beweegtoestellen hebben we uw hulp nodig. We willen graag weten welke locaties uw voorkeur hebben, en welke uitstraling u wenst.

Daarom hebben we deze presentatie en enquete opgesteld, om u goed te informeren en na het ophalen van de wensen middels de enquete kunnen we u dan 2 ontwerpen voorleggen, waarop gestemd kan worden. Ook hier kunt u nog opmerkingen en vragen stellen, waarna er een definitief ontwerp wordt gemaakt, wat dit jaar zal worden gerealiseerd.

  • vragen over zaken die niet te maken hebben met deze enquête (zoals hondenpoep, overlast etc) kunt u bij de gemeente terecht, via het meldsysteem Fixi.

De locaties waar mogelijk spelen en sporten kan komen

Onderstaan de locaties met foto

We hebben het in de enquete over deze 5 locaties.

Hier is een mogelijke locatie voor spelen, en dan wel voor de allerkleinste kinderen

Dit is een mogelijke locatie om te voetballen

Dit is zijn mogelijke locaties voor kleine speeltoestellen

Dit is een mogelijke locatie voor iets grotere speeltoestellen

Dit is een mogelijk locatie voor trimtoestellen

Klik hieronder op de link om naar de enquete te gaan :

LINK