Speeltoestellen voor kinderopvang: bewegen bevordert het leren

Speeltoestel voor kinderopvang van eibe - Speeltoestel met speeltoren, nestschommel over een zanderige ondergrond en diverse zitjes.
Speeltoestel voor kinderopvang van eibe - peuter lacht in de camera op de speeltoren.
Speeltoestel voor kinderopvang van eibe - houten speeltoestel onder een zonnescherm, daarnaast zitgelegenheid in de vorm van een bankje, rond een boom.

De juiste speeltoestellen zetten aan tot spelen en bewegen

Kinderen leren door hun motoriek te testen en hun omgeving te verkennen. Daarom is het vooral voor kinderdagverblijven, kleuterscholen en peuterspeelzalen belangrijk om hen de juiste mogelijkheden te bieden om dit te doen. De speeltoestellen van eibe, die speciaal voor peuters en kleuters gemaakt zijn, worden gekenmerkt door hun veelzijdigheid: ze hebben een hoge speelwaarde, pedagogische meerwaarde en zijn variabel bespeelbaar, met veel ruimte voor creativiteit. Van doordachte peuterspeelconcepten, zand-, water- en klimtoestellen tot uitgebreide thema- en fantasiewerelden die aanzetten tot rollenspel. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan speeltoestellen voor buiten die voor elke kinderopvang geschikt zijn. Wij maken onze speeltoestellen van robuust robiniahout, kleurrijk HPL of warm rondhout waardoor ze duurzaam en weerbestendig zijn en kinderen de mogelijkheid bieden in een aantrekkelijke en natuurlijke omgeving te spelen.Speeltoestellen voor kinderopvang, speelplaatsconcepten en pedagogisch beleid

Een goed ontworpen buitenruimte met hoogwaardige speeltoestellen voor peuters en kleuters is een uitstekende basis voor elke kinderopvang. Er is echter nog meer nodig om volledig uitgerust te zijn: bijvoorbeeld rustpunten waar de kleintjes pauze kunnen houden, even tot rust kunnen komen en privégesprekken kunnen voeren. Ook zonwerende elementen zoals schaduwzeilen die de kinderhuid beschermen tegen fel zonlicht zijn een must, net als zitgelegenheden voor kinderen, juffen en meesters en voor groepsactiviteiten buiten. Bovendien is voldoende vrije ruimte voor informeel spel en spelletjes ook belangrijk. Wij ontwerpen uw gehele buitenruimte, veilig en met pedagogische meerwaarde, en rusten deze volledig uit. Bij het plannen van de speeltoestellen voor kleuterscholen en kinderdagverblijven wordt rekening gehouden met het budget, de wettelijke vereisten, de veiligheid, de pedagogische vereisten en de speelwaarde. Tevens worden ze afgestemd op de individuele vereisten en de omgevingsfactoren en hebben ze een functioneel, aantrekkelijk design. In de eibe blog vindt u bovendien regelmatig artikelen over belangrijke pedagogische onderwerpen.Onze topproducten voor op het kinderopvang: