Inclusief spelen: iedereen speelt mee

Samen spelen waarbij iedereen mee kan doen is het mooiste wat er is. Daarom stimuleert eibe samen spelen tussen kinderen met en zonder beperking, ook wel “inclusief spelen” genoemd. De eibe “inclusief spelen” gedachte is een essentieel onderdeel van onze speelvisie en wordt vertaald naar onze ontwerpen, speeladviezen en ons speelassortiment.

Wilt u meer weten? vraag dan hieronder de brochure "inclusief spelen" aan:

vraag folder aan

 

Waarom is eibe uw ideale partner voor uw inclusief spelen concept ?
1. Ervaren inrichter van inclusieve speelconcepten: veel verschillende gemeentes, medisch kinderdagverblijven, scholen voor kinderen met een beperking, campings en vakantiehuizen hebben naar volle tevredenheid een inclusief speelconcept van eibe.
2. Verrassend en creatieve sparringpartner: eibe denkt verder dan enkel wat speelborden.
3. Uw kennis en ervaring zijn locatie specifiek en daarmee de basis voor uw speelconcept: met onze unieke modulaire speelsystemen wordt een speeltoestel optimaal afgestemd op uw wensen, ervaringen en behoeften. We voorzien in speelwaarde voor iedereen.
4. Van ontwerp tot oplevering volledige ontzorging door de eibe professionals: het eibe team zal u desgewenst in iedere fase bij het realiseren van uw speelconcept ondersteunen en ontzorgen. Denk aan ontwerp, montage gereed maken van de locatie, leveren en installatie van speeltoestellen met valdemping en het doen van grondwerken.
5. Veiligheid volgens EN1176 en EN1177: alle speelconcepten voldoen aan europese veiligheidsnormen voor speeltoestellen en valdemping.
6. Duurzaam- en milieuvriendelijk: de milieumanagement systemen borgen milieuvriendelijke en duurzame producten en processen. eibe is EMAS, ISO14001, FSC chain of custody en volgens de co2 prestatieladder gecertificeerd.
7. Kwaliteit en betrouwbaarheid: de lange garantietermijnen, de Duitse kwaliteitsstandaarden en gecertificeerde processen borgen een bewezen kwaliteit, optimale service en een betrouwbare prestatie.
8. Enthousiaste en klantvriendelijke samenwerking: spelen geeft plezier, het eibe team ervaart dit iedere dag weer. Het eibe team ondersteunt u met veel enthousiasme en plezier.