Gecontroleerd, getest, gecertificeerd

De speelapparaten en speeltoestellen van eibe zijn gecertificeerd!

Als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid, sluiten wij geen compromissen. Dat is de reden waarom wij de door ons gebruikte materialen, speeltoestellen en ook ons bedrijf zelf regelmatig inspecteren om ervoor te zorgen dat jij en wij er zeker van zijn, dat er aan alle regels, normen en wetten wordt voldaan.

Onze certificaten zijn het beste bewijs dat onze kwaliteit en filosofie voor de volle 100% in orde zijn.

Onze producten

Om kinderen veilig te kunnen laten spelen, zijn onze producten gecertificeerd en voldoen ze aan alle vereiste EU-normen. Dankzij de nauwe samenwerking met testorganisaties en de betrokkenheid bij normcommissies voldoen de producten van eibe altijd aan de laatste vereisten. Speeltoestellen van eibe worden vervaardigd volgens de DIN EN 1176-1 ff-norm en zijn TÜV-gecertificeerd.

Hier is een voorbeeld van het certificaat voor thematische speeltoestellen

Vervaardigd in overeenstemming met de normen van de DIN EN 1176-1 ff-serie

Het bedrijf

eibe staat voor blijvende hoge kwaliteit door procesbetrouwbaarheid conform het kwaliteitsborgingssysteem ISO 9001:2015. Wij voldoen te allen tijde aan strikte kwaliteitsspecificaties op het gebied van materiaal, constructie, productie, advies, montage en service. Onderscheidingen zoals de 'Bayerische Qualitätspreis' tonen aan, dat wij aan de hoogste kwaliteit voldoen!

Certificaat kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015
downloaden

kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015

Materialen en omgeving

In overeenstemming met artikel 20a van de basiswet, (ver)handelt eibe op eerlijke en verantwoorde wijze en maakt het uitsluitend gebruik van ecologisch compatibele grondstoffen. Te dien einde produceren wij hulpbronnenbesparend en optimaliseren wij het materiaalgebruik in het kader van target costing. Onze certificaten bewijzen: eibe neemt zijn verantwoordelijkheid door FSC®, Ökobilanz en het milieumanagementsysteem ISO 14001:2015.

Certificaat milieubeheersysteem ISO 14001:2015
downloaden

Milieubeheersysteem ISO 14001:2015

Milieu + Klimaatpact Beieren

eibe producten zijn gemaakt van onschadelijke houtsoorten

eibe CO2 prestatieladder

eibe CO2 bewust systeem volgens de CO2 prestatieladder.
Hieronder kunt u de PDF downloaden met de maatregellijst van eibe Benelux BV.

lees meer