De juiste installatie en het juiste onderhoud van de speeltuin

Wij staan voor je klaar: van opbouw tot onderhoud!

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk van jouw producten kunt genieten, zijn deskundige installatie en onderhoud van speelplaatsen volgens de huidige veiligheidsvoorschriften van essentieel belang. eibe voorziet jou van instructies en diensten die ervoor zorgen dat de installatie en onderhoudswerkzaamheden naar behoren plaatsvinden.

Speeltoestellen vakkundig installeren

Onze uitgebreide montageinstructies, die bij jouw aangekochte eibe-producten meegeleverd worden, zorgen ervoor dat de speeltoestellen vakkundig geïnstalleerd worden. Daarin laten wij jou duidelijk geïllustreerd en uitgelegd en in begrijpelijke afzonderlijke stappen zien, hoe elk speeltoestel geïnstalleerd moet worden. Tevens bevatten ze essentiële en nuttige informatie, zoals een funderingsplan en gedetailleerde gegevensbladen voor alle componenten.

De hoge normen die aan de kwaliteit van de montageinstructies van eibe worden gesteld, zorgen ervoor dat onze speeltoestellen zonder problemen geïnstalleerd worden. Daarom is een eerste acceptatie, die wordt aanbevolen in overeenstemming met DIN EN 1176-7, voor onze speeltoestellen doorgaans niet vereist.
 

Het speeltuinonderhoud - voor veilig spelen

Zodra de speeltuin opgesteld is, is het tijd voor onderhoud aan de speeltuin. De speeltuin dient te worden onderhouden en in stand gehouden te worden: zandkastelen bouwen, klimmen, racen, zichzelf uitdagen - een speeltuin biedt kinderen een wereld om uit te proberen. En wij volwassenen, in dit geval de speeltuinexploitanten, hebben de plicht ervoor te zorgen dat deze wereld ook veilig is.
 

De essentiële onderhoudsinspecties van een speeltuin

Onderhoud en exploitatie evenals verdere details met betrekking tot de 3 voorgeschreven soorten inspecties van speelplaatsen worden door DIN EN 1176-7 geregeld.

  • De visuele routine-inspectie: veelgebruikte of door vandalen bedreigde speeltuinen moeten dagelijks worden geïnspecteerd. Tevens kan het nodig zijn om speelplaatsen in de buurt van de kust, die te maken hebben met hoge niveaus van luchtvervuiling, en verouderde faciliteiten dagelijks te inspecteren.
  • De operationele inspectie: in professionele kringen ook wel 'inspectie van slijtageonderdelen' genoemd. Het belangrijkste van deze inspectie is de functionaliteit van alle slijtageonderdelen van speeltoestellen te controleren.
  • De jaarlijkse hoofdinspectie: de hoofdinspectie is de grootste inspectie binnen het onderhoud van de speeltuin. Naast de visuele en operationele inspectie, controleren professionele speelplaatsinspecteurs tevens de staat van de speeltoestellen, de funderingen en de oppervlakken op operationele veiligheid.

In onze gedetailleerde onderhoudshandleiding die je bij jouw bestelling ontvangt, leggen we de belangrijke kwesties met betrekking tot het onderhoud van jouw speeltoestellen en toebehoren uit.

Als het onderhoud van de speeltuin te veel tijd in beslag neemt, kun je natuurlijk ook terugvallen op ons allround servicepakket, de premiumservice van eibe.

Bedrijfs- / faciliteitsinformatie
Contact

Velden met een * zijn verplicht.

(Montage)prijzen : klik hier