Speelplaatsarchitectuur – experts werken samen

Speeltuin architectuur met eibe - eibe speeltoestellen met twee kinderen.
Speeltuin architectuur met eibe - eibe speeltuin geïntegreerd in een vakantiecomplex.
Speeltuin architectuur met eibe - planning schets voor eibe speeltuin.Speeltuin architectuur met eibe - planning schets voor eibe speeltuin.

Competentie en kennis: een goede samenwerking leidt tot succes

Bij het ontwerpen van een uitdagende speelruimte zijn de verschillende expertises belangrijk: door samen te werken met architecten leveren wij gezamenlijk top concepten. eibe biedt u een all-inclusive-pakket met concepten, schetsen, voorontwerpen, risicoanalyses en technische uitwerking voor uw projecten. Daarnaast geven wij advies over de complexere speelplaats onderwerpen en lastigere ontwerpen voor projecten die verder gaan dan recht toe recht aan. Dit doen wij project specifiek met oog voor kwaliteit, tijd, budget, creativiteit, duurzaamheid en veiligheid. Heeft u een bijzonder veeleisend en creatief project? Voor eibe is dat geen enkel probleem en een fijne uitdaging: wij bieden ondersteuning bij het ontwerpen van daktuinoplossingen, concepten rond natuurlijk spelen, oplossingen voor inclusief spelen, speelkunst, eye catchers en speellandschappen. Ook voor duurzame en klimaat adaptieve verblijfsplekken in steden bieden wij u veel meerwaarde. Wij voorzien u graag van ideeën, schetsen en ontwerpgegevens en staan u graag terzijde met technische kennis en materiaal- en aanlegadvies.Uw voordeel: ons uitgebreide en flexibele assortiment

eibe beschikt over een ruim aanbod aan speeltoestellen en -verblijfsvoorzieningen. Dit biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van speeltuinarchitectuur. Onze competentie omvat thema- en fantasiewerelden, zand-, water- en klimspeeltoestellen, natuurlijk spelen oplossingen, natuurlijk gevormd Robinia en gefreesd hout, van felgekleurd HPL tot ingetogen modern. Wij bieden speeltoestellen en sportoplossingen aan voor alle leeftijdsgroepen: peuters, kleuters, schoolkinderen, tieners, volwassenen en senioren. Inclusief spelen en toegankelijkheid voor mindervaliden heeft bij ons dan ook topprioriteit. U kunt eenvoudig via onze online product database de benodigde DWG files, foto’s, maatvoeringen, prijzen vinden van ieder product. Of het nu gaat om een calisthenics-park, een fitnessparcours, een natuur speelplaats of een meergeneratie speelplaats alle gegevens voor het maken van een ontwerp zijn eenvoudig te vinden in onze online database. Dankzij de modulariteit van de eibe speeltoestellen zijn maatwerk oplossingen eenvoudig mogelijk. Verschillende kleuren, speciaal ontwikkelde designelementen en een ruime keuze aan materialen maken het mogelijk om aan elke wens op het gebied van optiek, haptiek, pedagogiek en speelwaarde te voldoen. We plannen en ontwerpen regelmatig projecten samen met verschillende architecten. De ervaring die wij daarbij opdoen, nemen wij mee naar volgende projecten en zijn ons team daarom een perfecte sparring partner voor uitwerking van uw idee. Op de eibe blog kunt u regelmatig posts lezen over actuele onderwerpen en trends.Meer onderwerpen en knowhow is in de blogpost te vinden:

Oops, an error occurred! Code: 202406140404193bb8033b

Onze topproducten voor op het Architecten: