Karakteristieke speelplekken voor recreatieparken en dierentuinen

Speeltuinen voor pretparken en dierentuinen - klimtoren van eibe.
Speeltuinen voor pretparken en dierentuinen - een jongen op een evenwichtsparcours van eibe.
Speeltuinen voor pretparken en dierentuinen - eibe speeltuinen aan zee, vogelperspectief.

Unieke avonturenwerelden en blikvangers

Een bezoek aan een pretpark is voor gezinnen altijd een unieke ervaring. Kinderen, ouders en grootouders gaan fantastische avonturen vol spanning, plezier en entertainment tegemoet. Vaak worden er foto’s geschoten die vervolgens op social media worden gedeeld, waarop blije gezichten en - onmiskenbaar - uw pretpark te zien zijn. eibe zorgt ervoor dat uw pretpark nog beter te herkennen is dankzij geweldige speeltoestellen met een wow-factor. Laat het thema en de geschiedenis van uw park terugkomen in fantastische speelwerelden die voor veel speelplezier zorgen en die als indrukwekkende blikvangers  tegelijkertijd bepalend zijn voor de uitstraling van uw recreatiepark. Ons uitgebreide assortiment biedt een verscheidenheid aan combineerbare en thematisch op elkaar afgestemde speeltoestellen voor recreatieparken en dierentuinen.eibe versterkt het onderscheidend vermogen van uw recreatiepark

Ook als het weer tegenzit, hoeft een dagje pretpark niet in het water te vallen. De indoor speelconcepten van eibe zorgen voor eindeloos plezier en bieden veelzijdige speelwaarde onder één dak. Zo hebt u het einde van het seizoen geheel in eigen hand. Het maakt niet uit of er binnen of buiten gespeeld wordt en of dit door peuters, kleuters, tieners, ouders of grootouders gebeurt: de speeltoestellen van eibe zijn afgestemd op de behoeften van alle gezinsleden. Bovendien hebben ze voldoende capaciteit voor grotere groepen, zoals schoolklassen of groepen kleuters, zodat uw recreatiepark de ideale bestemming voor een dagje uit is. De  speeltoestellen van eibe voor dierentuinen en recreatieparken kenmerken zich door maximaal speelplezier en optimale veiligheid. Ook onze grote toestellen voldoen aan alle EN-normen en duurzaamheidsrichtlijnen. Dankzij hun lange levensduur en weers- en gebruiksbestendigheid gaan ze gepaard met lage onderhoudsvereisten en kunnen ze door veel kinderen tegelijkertijd gebruikt worden. Als houtspecialist scoort eibe vanzelfsprekend goed op milieugebied met FSC®-gecertificeerde, duurzame materialen die een statement maken op het gebied van milieuvriendelijkheid.

 

Van veerwip tot groot speeltoestel en meters hoge speeltorens: de inrichting van speelplekken voor recreatieparken en dierentuinen wordt op elk budget en thema afgestemd. eibe vindt samen met u precies de juiste oplossing en houdt daarbij rekening met de wettelijke vereisten, veiligheidsaspecten, pedagogische vereisten en speelwaarden en ook met uw parkspecifieke wensen. Ontdek het zelf!Meer onderwerpen en knowhow is in de blogpost te vinden:


Onze topproducten voor op het recreatiepark: