Waar staan wij voor?

Het beste voor
een fantastische jeugd

Portrait Tilo Eichinger

Beste eibe klant,
Weet u nog waar u als kind het liefste schommelde? of wanneer u die hoge glijbaan voor het eerst af ging? Wij van eibe geven die bijzondere speel magie uit de kinderjaren met enthousiasme door aande volgende generatie, en laten de kinderen meer bewegen! Het liefst natuurlijk lekker buiten, in de frisse lucht.
Hoe? met onze fantastische speelwerelden in uitstekende kwaliteit en de talrijke speel prikkels die alle zintuigen prikkelen.
Daarbij houden wij altijd de veiligheid en educatieve speelwaarde
scherp in de gaten.
Natuurlijk houdt u van het gelach van kinderen, net als wij.               Binnenkort zal dat ook op uw speelplaats te horen zijn!

Met vriendelijke groeten,

Unterschrift Tilo Eichinger
Tilo Eichinger
CEO en eigenaar

Visie en ambitie
Wie zijn wij?
Wat bouwen wij?
Waar werken wij?
Hoe denken wij?

 

Visie en ambitie

De visie beschrijft de specifieke behoeften en merk doelstellingen, die op middellange en lange termijn als doel zijn gesteld. Deze worden met regelmaat getoetst, gecontroleerd en/of gewijzigd, omdat ze verankerd zijn in het hoofd en in het hart van het management en de medewerkers.

eibe doet er alles aan ​​om voor alle doelgroepen een eerlijke en competente partner te zijn. De eibe visie is dan ook:

Kinderen en jongeren uitdagen, volwassenen en senioren begeleiden.

Deze stelling is gebaseerd op de diversiteit en volledigheid van eibe, haar diensten en producten en de vraag om aan de verschillende behoeften en eisen te voldoen.

Wie
zijn wij?

eibe is een bevlogen speelplaatsontwerper.
Net als kinderen blijven we ons verbazen over spelen en weten wij, als traditioneel familiebedrijf, heel precies wat hen gelukkig maakt. we zien onszelf dan ook als Speelpartner voor kinderen en als plannings- en bouwpartner voor de groten.

Wat
bouwen wij?

eibe creëert met fantasievolle speeltoestellen steeds weer nieuwe speelwerelden. Steeds ontstaan er unieke eigentijdse speelplekken met een ziel. De veelzijdige speeltoestellen bevorderen op een speelse manier allerlei leereffecten. Met u willen we samen kinderen en volwassenen inspireren.

Waar
werken wij?

Onze speeltoestellen worden wereldwijd bewonderd. of het nu Indoor of Outdoor, in een vakantiepark of dierentuin, als openbare of betaalde speelplaats is –eibe geeft de fantasie vleugels die de creativiteit nodig heeft.

Hoe
denken wij?

Onze functionele en fantasievolle speeltoestellen laten kinder harten sneller kloppen, evenals goed geïnformeerde proffessionals in de branche en pedagogen. Dit omdat eibe doordacht, innovatief en creatief bouwt.

Laatst bekeken