Pluk en beleeftuin

De gemeente Steenwijkerland zocht, samen met de bewoners uit Steenwijk-West, voor een pluk- en beleeftuin een natuurlijke en uitdagende inrichting met speelvoorzieningen.

De vraag was een combinatie van vele speelwaarden en een natuurlijke uitstraling. De bewoners uit de buurt mochten een keuze maken uit een aantal presentaties.

Eibe heeft naar de wensen en ideeën van de wijk geluisterd en heeft met een combinatie van de meest uiteenlopende en verschillende speelwaarden de verwachtingen en wensen overtroffen.

Het resultaat is een prachtige gesitueerde pluk- en beleeftuin, zoals de wijk het noemt, waarbij alle verschillende onderdelen een mooi geheel vormen. Voor alle kinderen is er wat te doen en te beleven, zowel samen als individueel.

Door het natuurlijke karakter, met toch een kleurnuance past het goed in de omgeving en is het ook voor de ouderen een mooi geheel om naar te kijken.

Direct na plaatsing van de speeltoestellen werd er al volop gespeeld op alle onderdelen en iedereen is zeer tevreden over het resultaat.

 

Velden met een * zijn verplicht.