Strandgevoel voor actieve kinderen bij de Santa Monica Pier in Movie Park Germany

Een filmische speelomgeving rond de Baywatch Tower

Bij de speeltuin Santa Monica Pier in Movie Park Germany heerst het strandgevoel voor de jongste parkgasten. Het is er levendig, leuk en verfrissend - bijna zoals op de stranden van Californië – met name als de kinderen de Baywatch Tower beklimmen voor een panoramisch uitzicht op het omringende strandleven.

De strandtoren, stijlvol ontworpen in aquakleuren, is bijzonder en geeft leuke speelwaarde: afhankelijk van hun leeftijd en individuele capaciteiten beklimmen kleine strandwachten de trappen, een schuin net of een klimmuur met een touw. Als speelhelden snel willen gaan, dan wordt een van de twee glijbanen naar beneden genomen. Bij het ontwerpen van de speeltoren was het originele strand ons uitgangspunt: gedetailleerde decoratieve elementen zoals een reddingsboei, zwemplank en natuurlijk de vlag, die op geen enkele Baywatch-toren mag ontbreken, inspireren de kleintjes en stimuleren fantasierijk spel.

die gesamte Anlage Blick über die Themenwelt Kind springt von Spielgerät Kinder spielen mit Spieltafel Mädchen hangelt Kinder auf Baywatch Hütte Junge rutscht Abseilen von Baywatch Anlage fröhliches Mädchen zufriedener Junge Junge mit Piraten-Augenklappe kleines Mädchen

Niet minder boeiend zijn de fascinerende speeltoestellen die nog te ontdekken zijn vanaf het speelplatform van de toren in de strand- en zeespeelwereld van de Santa Monica Pier. Er is zelfs een beklimbare gigantische vis sculptuur, met diverse speeluitdagingen aan de binnenzijde. De speelvis nam ook twee dolfijnen mee om over de golven van de speelzee te wippen.

Naast deze grappige zeebewoners ligt een oud scheepswrak, kleine diepzeeduikers balanceren tussen de overblijfselen en slingeren over torenhoge scheepsmasten. De wind vangen op de verende strandsurfers.

Spielfisch Lohi Kind vor Riesenrad Mädchen gucken aus Spielfisch Kinder in Spielfisch Spielfisch von Innen Junge guckt durch Spielelement Kinder klettern in Spielfisch Junge guckt aus Spielanlage Kinder sitzen in Spielfisch Junge sitzt auf Spielfisch Junge auf Delphin-Wippe Kind springt von Kletterelement Junge balanciert Kinder auf Windsurfer

De grote waterspeeltuin met kinderkopjes, stuwen, sluisjes, waterspiraal, pomp en een leuke waterpaddenstoel biedt water om aan te raken en geeft een heerlijke verkoeling op warme zomerdagen. Het waterspeelgebied doet denken aan het spannende waterspel tussen getijdenrotsen en nodigt uit tot experimenteren. Hemelsblauwe zonnezeilen zorgen voor aangename schaduw. Het geluid van de golven, de zeebries, de geur van zilte lucht - je denkt het bijna te horen, voelen en ruiken in de avonturenspeeltuin Santa Monica Pier in Movie Park Germany.

De eibe speeltoestellen zijn voornamelijk gemaakt van robuust robiniahout, dat door de onregelmatige houtstructuur elk speeltoestel een natuurlijke levendigheid geeft. Zoals alle eibe speeltoestellen worden ook deze uitsluitend gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout (COC – Chain of Custody) uit verantwoord en duurzaam bosbeheer. De waterspeelelementen zijn gemaakt van hoogwaardig RVS.

Wasserspielanlage Spielfisch im Hintergrund Blick über Anlage Montage des Wasserspielplatzes Pflastern des Wasserspielplatzes