Speelplaatsen voor woningbouw en woonwijken

De woningbouw leeft van aantrekkelijke omgevingen!

Een voor kinderen geschikte speelplaats in een woonwijk biedt kinderen belangrijke bewegingsprikkels.

Dankzij de fitnessapparaten van eibe kan men na het werk sporten.

Verschillende schommelzitjes bieden kleine en grote kinderen veilig speelplezier!

Speelplaatsen die ervoor zorgen dat men zin krijgt om te sporten en te bewegen? Geen probleem voor de experts van eibe!

Speeltuinen van eibe nodigen kinderen uit om op ontdekkingstocht te gaan!

Daarom kun je op eibe bouwen:

eibe denkt en handelt consequent rechtvaardig - wij vinden een gecertificeerd milieubeheer vanzelfsprekend, evenals het gebruik van uitsluitend 100% FSC®-gecertificeerd hout.

lees meer

De speelplaatsen van eibe bieden TÜV-gecertificeerde veiligheid conform DIN EN 1176. Het allround servicepakket bestaat uit onze premiumservice - wij nemen jou de speeltuininspecties en het speeltuinonderhoud graag uit handen!

lees meer

Voor ieder budget zijn er eibe-speeltoestellen voor de woningbouw beschikbaar. Bovendien hebben ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding - van wipwap tot grote speelcombinatie!

lees meer

Zo ondersteunt eibe jou bij de realisatie van jouw bouwproject:

De regionale bouwvoorschriften regelen wanneer een speeltuin verplicht is voor woonwijken - aangevuld met de speeltuinvoorschriften van steden en gemeenten. Maar wettelijke vereisten en voorschriften zijn één ding. Doordachte planning en implementatie zijn echter net zo belangrijk.

De kwaliteit van de speeltuinen en dus de veiligheid en het welzijn van de kinderen draagt aanzienlijk bij aan de aantrekkelijkheid ervan. Indien de toekomstige bewoners voor het merendeel uit gezinnen bestaan, is een kindgerichte omgeving nog belangrijker. Profiteer van onze branchekennis!

eibe speeltuinplanning

Individuele oplossingen voor huisvesting

Met de speeltuinen van eibe voor woonwijken komen alle generaties aan hun trekken! Wij bieden planners en ontwikkelaars per slot van rekening speeltoestellen aan, die net zo veelzijdig zijn als hun gebruikers. Van peuters tot ouderen - met name in woonwijken is het belangrijk om tijdens de planning al rekening te houden met wie de speelruimte uiteindelijk zal gaan gebruiken.

lees meer

Jouw concept? Maatwerk!

Al bijna 40 jaar werkt eibe hand in hand met vastgoedontwikkelaars om tot functionele en fantastische speelwerelden te komen, die de harten van kinderen sneller laat kloppen en experts uit de branche en pedagogen weten te overtuigen. Samen ontwikkelen wij milieuvriendelijke, duurzame en op de doelgroep afgestemde speelplaatsconcepten!

lees meer

Vakbekwame eibe adviseur bij jou in de buurt

Wij helpen jou graag bij het plannen en implementeren van jouw speeltuinproject. Gebruik onze zoekfunctie om vakbekwame adviseurs te vinden die jou ter plekke van deskundig advies kunnen voorzien!
 

Vakbekwame eibe adviseur

Jouw persoonlijke catalogus

De catalogus van eibe is HET naslagwerk voor creatieve concepten die aan de hoogste pedagogische normen voldoen en die met goed doordachte, hoogwaardige oplossingen op het gebied van speeltoestellen komt.

vraag NU aan

Uw directe lijn naar eibe

Persoonlijke gegevens
Verzoek

Velden met een * zijn verplicht.