Speeltoestellen voor scholen - individueel planbaar

Speeltoestellen voor scholen moeten aan de eisen van verschillende leeftijdsgroepen voldoen.

Balansoefeningen leiden tot een beter evenwichtsgevoel en zorgen er dus voor dat kinderen goede motorische vaardigheden ontwikkelen.

Tijdens de pauze bewegen, leidt ertoe dat leerlingen zich beter kunnen concentreren.

Motorische vaardigheden spelenderwijs bevorderen? Daarvoor zorgen klimelementen!

Jongeren hebben andere behoeften dan kinderen en hebben hun eigen bewegingsruimte op het schoolplein nodig.

Op de glijbaan, klaar, gaan - hier kunnen kinderen lekker snel gaan!

Daarom kun je op eibe bouwen:

Om ervoor te zorgen dat schoolkinderen veilig kunnen spelen, moeten speelfaciliteiten extreme belastingen aankunnen en moeten ze uiterst stabiel en duurzaam zijn - constructies van eibe voldoen aan alle veiligheidseisen!

lees meer

Het is de grootste wens van eibe: de toekomst van kinderen veiligstellen! Daarom doen wij alles in onze macht om het milieu te beschermen - ons hout is uitsluitend afkomstig van duurzame bosbouw en is 100% FSC®-gecertificeerd!

lees meer

Onze speelplaatsconcepten voor kinderen en jongeren zijn mede ontwikkeld door pedagogen en opvoeders - kinderen en jongeren leren spelenderwijs!

lees meer

Zo ondersteunt eibe jou bij de realisatie van jouw bouwproject:

Kinderen leren het beste als ze tussen de lessen door actief kunnen bewegen of ontspannen. Dit maakt het hoofd leeg en verbetert het concentratievermogen. Kinderen en tieners hebben enorme behoefte om zich te bewegen en daar hoort een geschikte omgeving bij.

eibe weet precies welke uitdagingen jou bij het vinden van het juiste concept en bij het plannen en selecteren van speel- en sporttoestellen te wachten staan. Er dient namelijk rekening gehouden te worden met het budget en met de wettelijke vereisten, educatieve normen en locatiefactoren. Maar al deze uitdagingen mogen een aantrekkelijk ontwerp niet in de weg staan.

eibe speeltuinplanning

Individuele speelplaatsoplossingen voor scholen

Wie actieve schoolpleinen en sport- en speelfaciliteiten voor scholen plant, moet een breed scala aan vereisten het hoofd kunnen bieden. De eisen die aan veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit gesteld worden, zijn uitermate hoog. Modulariteit is belangrijk en het pedagogisch concept moet kloppen. De speeltoestellen moeten kinderen uitdagen en al hun zintuigen prikkelen. eibe adviseert jou geheel individueel!

lees meer

Jouw concept? Maatwerk!

De realisatie van een nieuw schoolplein begint met de wensen en doelen van veel mensen - en natuurlijk met de dromen van de kinderen. Hoe ziet het ideale schoolplein er in de ogen van kinderen uit? Welke speciale wensen heeft het lerarenteam? Profiteer van onze ervaring. Wij ontwikkelen hèt ideale concept aan de hand van jouw wensen en zetten dit samen met jou om.

lees meer

Vakbekwame eibe adviseur bij jou in de buurt

Wij helpen jou graag bij het plannen en implementeren van jouw speeltuinproject. Gebruik onze zoekfunctie om vakbekwame adviseurs te vinden die jou ter plekke van deskundig advies kunnen voorzien!
 

Vakbekwame eibe adviseur

Jouw persoonlijke catalogus

De catalogus van eibe is HET naslagwerk voor creatieve concepten die aan de hoogste pedagogische normen voldoen en die met goed doordachte, hoogwaardige oplossingen op het gebied van speeltoestellen komt.

vraag NU aan

Uw directe lijn naar eibe

Persoonlijke gegevens
Verzoek

Velden met een * zijn verplicht.