Speeltoestellen voor openbare speelplaatsen

In het stadspark zorgen opwindende bewegingsprikkels voor plezier voor jong en oud.

Tijdens het spelen worden kinderen zich bewuster van hun lichaam, trainen ze hun motorische vaardigheden en leren ze gevaren inschatten.

Uitdaging en plezier voor het hele gezin? eibe maakt het mogelijk!

Maximaal speelplezier, compacte verpakking - daar staan de speeltoestellen van eibe garant voor!

Bij het plannen van de speeltuin houden wij qua ontwerp rekening met de omgeving - voor een mooi totaalplaatje!

Goed voor het immuunsysteem - enorm veel plezier voor de kleine onderzoekers onder ons: spelen met water!

Daarom kun je op eibe bouwen:

Van peuters tot ouderen - met eibe komt het liefhebbers van speelplaatsen absoluut aan niets tekort. Dankzij de veelzijdige speeltoestellen is een gevarieerd design mogelijk.

lees meer

Dankzij de hoge kwaliteit van onze speeltoestellen voor openbare speeltuinen gaan ze lang mee. Hierdoor behoudt jouw investering op lange termijn zijn waarde.

lees meer

eibe zet alles op alles voor duurzaamheid! Daarom maken wij voor onze speeltoestellen uitsluitend gebruik van 100% FSC®-gecertificeerd hout afkomstig van duurzame bosbouw.

lees meer

Zo ondersteunt eibe jou bij de realisatie van jouw bouwproject:

eibe biedt steden en gemeenten een professionele allround service en diepgaande expertise op het gebied van speeltoestellen voor openbare speelplaatsen! Van planning tot installatie en onderhoud: wij staan ​​jou als vakkundige partner steeds terzijde.

Wat betreft het ontwerpen van speeltuinen voor de openbare ruimte, begeleiden wij je van meet af aan: wij adviseren jou individueel, plannen direct op locatie en ontwikkelen op maat gemaakte concepten die speciaal op jouw stad of gemeente afgestemd zijn. Samen met jou bepalen we ook wat de afzonderlijke fasen en kosten zijn voor de realisatie van jouw project.

eibe speeltuinplanning

Individuele speelplaatsoplossingen voor steden en gemeenten

Speeltoestellen voor openbare speelplaatsen moeten aan de behoeften en wensen van verschillende generaties voldoen. Kinderen, tieners, volwassenen of senioren - de eisen die aan speeltoestellen gesteld worden, variëren van bewegingsgebieden tot ontmoetingsplekken en zones waar men heerlijk tot rust kan komen. Creëer jouw sociale ontmoetingsplaats met de robuuste en veilige speeltoestellen van eibe!

lees meer

Jouw concept? Maatwerk!

Onze vakkundige adviseurs helpen jou tijdens elke fase van jouw project. Van eerste idee tot aan planning, bestelling, levering en installatie. Wij staan graag persoonlijk en ter plekke voor jou klaar. Onze vertegenwoordigers zijn uiterst competent in het uitvoeren van openbare projecten. Samen met jou ontwikkelen zij concepten die afgestemd zijn op jouw behoeften en op die van jouw stad of gemeente.

lees meer

Vakbekwame eibe adviseur bij jou in de buurt

Wij helpen jou graag bij het plannen en implementeren van jouw speeltuinproject. Gebruik onze zoekfunctie om vakbekwame adviseurs te vinden die jou ter plekke van deskundig advies kunnen voorzien!
 

Vakbekwame eibe adviseur

Jouw persoonlijke catalogus

De catalogus van eibe is HET naslagwerk voor creatieve concepten die aan de hoogste pedagogische normen voldoen en die met goed doordachte, hoogwaardige oplossingen op het gebied van speeltoestellen komt.

vraag NU aan

Uw directe lijn naar eibe

Persoonlijke gegevens
Verzoek

Velden met een * zijn verplicht.