Professionele speeltoestellen voor kleuterscholen

Sociale vaardigheden worden het beste opgedaan door samen met andere kinderen te spelenl!

De wereld ontdekken en spelenderwijs leren? eibe weet wat belangrijk is!

Speelplezier voor de allerkleinsten - speeltoestellen van eibe zijn mede ontwikkeld door pedagogen en opvoeders.

Gewoon lekker ontspannen - ook rustzones horen in kleuterscholen en kinderdagverblijven thuis!

Beweging vormt tijdens de kindertijd een elementair leeronderdeel!

Zelfs voor de allerkleinsten zijn er al glijbanen beschikbaar die aangepast zijn aan hun leeftijd!

Daarom kun je op eibe bouwen:

Bij het ontwerpen van speeltoestellen voor kinderdagverblijven, kleuterscholen en dergelijke hechten wij bijzonder veel belang aan een pedagogisch waardevolle benadering om de ontwikkeling van kinderen op een speelse manier te bevorderen.

lees meer

De veiligheid van kinderen ligt ook in onze handen. Daarom garanderen wij: alle speeltoestellen van eibe worden in Duitsland geproduceerd en worden door de strengste testcentra ter wereld gecertificeerd!

lees meer

eibe heeft alleen het beste met jouw kinderen voor! Wat daaraan ten grondslag ligt? Alles op alles zetten om de hoogste kwaliteit te leveren. Vanaf het ontwerpen van de speeltuin tot aan de realisatie ervan - wij nemen uitsluitend genoegen met het allerbeste!

lees meer

Zo ondersteunt eibe jou bij de realisatie van jouw bouwproject:

Talloze studies tonen aan dat groei, ontwikkeling en gezondheid direct door lichaamsbeweging, bij voorkeur in de frisse lucht, bevorderd worden. Maar wat is de beste manier om dat te doen? Laat het plannen van de speelfaciliteiten gewoon over aan de experts van eibe!

Of het nu gaat om speeltoestellen voor kleuterscholen of kinderdagverblijven - wij ontwerpen aantrekkelijke speelwerelden voor allerlei soorten kinderopvang en houden daarbij rekening met alle relevante aspecten: pedagogiek, veiligheid, levensduur, milieubescherming, duurzaamheid, onderhoud en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

eibe speeltuinplanning

Individuele oplossingen voor kinderdagverblijven, kleuterscholen en dergelijke

Een echt goede speeltuin biedt een verscheidenheid aan speelcombinaties die afgestemd zijn op de verschillende leeftijdsgroepen. Bovendien bestaan de speeltuin uit ergonomische en integratieve speeltoestellen en is ze qua vrije zones, activiteitengebieden en rustzones in balans. De speelplaatsen van eibe combineren speelplezier en veiligheid en weten kinderen van kinderdagverblijven, kleuterscholen en crèches tijdens het spelen op spannende wijze te prikkelen.

lees meer

Jouw concept? Maatwerk!

Een speelwereld voor peuters moet weer aan andere behoeften voldoen dan bijvoorbeeld een speelwereld voor kleuters. Om verschillende mogelijkheden voor fysieke en andere activiteiten ter ondersteuning van een gezonde ontwikkeling van het kind te creëren, ontwikkelen de specialisten van eibe op maat gemaakte speelplaatsconcepten die afgestemd zijn op jouw wensen en op de behoeften van kinderen en hun omgeving.

lees meer

Vakbekwame eibe adviseur bij jou in de buurt

Wij helpen jou graag bij het plannen en implementeren van jouw speeltuinproject. Gebruik onze zoekfunctie om vakbekwame adviseurs te vinden die jou ter plekke van deskundig advies kunnen voorzien!
 

Vakbekwame eibe adviseur

Jouw persoonlijke catalogus

De catalogus van eibe is HET naslagwerk voor creatieve concepten die aan de hoogste pedagogische normen voldoen en die met goed doordachte, hoogwaardige oplossingen op het gebied van speeltoestellen komt.

vraag NU aan

Uw directe lijn naar eibe

Persoonlijke gegevens
Verzoek

Velden met een * zijn verplicht.