Fantastische speelwerelden voor recreatieparken en dierentuinen

Ook voor speelruimtes binnen kun je op de expertise van eibe vertrouwen!

Een echt hoogtepunt voor kinderen: de avonturenspeelplaats in de dierentuin.

De speelwerelden van eibe vormen het ticket tot een wereld vol fantasie!

Creativiteit ontplooien - dat is wat onze thematische speelfaciliteiten kunnen doen!

Een bewegingslandschap moet zowel een uitdaging als een beloning zijn!

Kinderen hebben tijdens het spelen contact met andere kinderen - dit versterkt hun sociale persoonlijkheid!

Daarom kun je op eibe bouwen:

Dankzij het enorme, combineerbare assortiment van eibe, putten wij bij het ontwerpen van speeltuinen voor recreatieparken en dierentuinen uit een bijna oneindige verscheidenheid aan mogelijkheden.

lees meer

De speelwerelden van eibe bieden maximaal speelplezier en tegelijkertijd ook maximale veiligheid. Er wordt met gemak aan alle DIN-normen en EU-richtlijnen voldaan - zelfs bij grote speeltuinen.

lees meer

De speeltoestellen van eibe hebben een enorm lange levensduur, zijn uiterst duurzaam en behoeven weinig onderhoud - bij uitstek geschikt voor speeltuinen die veel bezocht worden.

lees meer

Zo ondersteunt eibe jou bij de realisatie van jouw bouwproject:

Wij begrijpen ons vak. En jouw markt. Daarom weten wij precies wat er komt kijken bij het plannen van speeltuinen in recreatieparken of dierentuinen: fantasierijk ontwerp, gedetailleerde visualisatie, zorgvuldige planning en solide constructie.

Er valt over veel na te denken om van een speeltuinontwerp een spectaculaire buitenspeelplaats te maken. Wij ondersteunen grootschalige projecten met een concreet concept, configuratie en 2D- en 3D-visualisatie tot en met de implementatie ervan!

eibe speeltuinplanning

Individuele oplossingen voor recreatieparken en dierentuinen

Of het nu gaat om individuele speeltoestellen, compacte speeltuinen of grote speelplaatsen - wij weten wat de nieuwste trends en speelideeën zijn. eibe creëert spannende speelwerelden die de harten van kinderen sneller laten kloppen. Ons veelzijdige assortiment biedt talloze ontwerpmogelijkheden voor alle generaties. Wij staan jou graag terzijde bij het ontwerpen van volledig nieuwe speelwerelden die op jouw individuele wensen zijn afgestemd.

lees meer

Jouw concept? Maatwerk!

Jouw wens is ons bevel. Wij ontwikkelen samen met jou goed doordachte concepten voor speeltuinen die net zo uniek zijn als jouw behoeften. Jouw project voor recreatie- of dierenparken is bij eibe in veilige handen: wij adviseren jou deskundig en persoonlijk tot in het kleinste detail en met onze diepgaande kennis omtrent normen en beleid zorgen wij ook internationaal voor het hoogste niveau van speelplaatsveiligheid.

lees meer

Vakbekwame eibe adviseur bij jou in de buurt

Wij helpen jou graag bij het plannen en implementeren van jouw speeltuinproject. Gebruik onze zoekfunctie om vakbekwame adviseurs te vinden die jou ter plekke van deskundig advies kunnen voorzien!
 

Vakbekwame eibe adviseur

Jouw persoonlijke catalogus

De catalogus van eibe is HET naslagwerk voor creatieve concepten die aan de hoogste pedagogische normen voldoen en die met goed doordachte, hoogwaardige oplossingen op het gebied van speeltoestellen komt.

vraag NU aan

Uw directe lijn naar eibe

Persoonlijke gegevens
Verzoek

Velden met een * zijn verplicht.