Speeltoestellen voor hotels, restaurants, campings en meer

Dankzij hun hoge kwaliteit zijn de speeltoestellen van eibe uiterst duurzaam en behoudt jouw investering op lange termijn zijn waarde.

Speelplaatsen in restaurants zijn ideaal om kinderen tijdens het wachten te vermaken en zijn echt leuk!

Onze compacte speeltoestellen kunnen geheel individueel aan jouw behoeften worden aangepast.

Helemaal enthousiast - gegarandeerd: hiervoor zorgen onze speeltoestellen voor het hotelwezen en de horecasector.

Een spannende speeltuin is de beste klantenmagneet!

Van cruciaal belang voor de ontwikkeling van kinderen: 'ruwe' materialen die vervormd en gevormd kunnen worden!

Daarom kun je op eibe bouwen:

Dankzij onze eigen productontwikkeling kunnen we het ontwerp van speelfaciliteiten voor hotels en restaurants met de grootst mogelijke flexibiliteit en creativiteit benaderen.

lees meer

Bij uitstek geschikt voor het hotelwezen en de horecasector: extreem belastbare, superstabiele en duurzame constructies die ook hoge belastingen langdurig aankunnen.

lees meer

Milieubescherming is diep geworteld in onze bedrijfsfilosofie: ons hout is afkomstig van duurzame bosbouw en is 100% FSC®-gecertificeerd!

lees meer

Zo ondersteunt eibe jou bij de realisatie van jouw bouwproject:

Van behoefteanalyse tot aan realisatie - eibe biedt professionele allround service. En dat wereldwijd en van meet af aan. Daarbij is uitgebreid, individueel advies ter plaatse net zo belangrijk als de individuele planning van jouw speelplaats.

Elk speelplaatsontwerp is op jouw wensen en ideeën afgestemd. eibe ontwikkelt creatieve oplossingen voor speelruimtes - gecertificeerd door TÜV en gecertificeerd volgens DIN EN 1176. Ook na de realisatie van het project helpen wij jou graag bij het inspecteren en onderhouden van speelplaatsen.

eibe speeltuinplanning

Individuele speelplaatsoplossingen voor hotelwezen & horeca

Van kleine pensions of eetgelegenheden tot grote hotels en restaurants - dankzij ons enorme productassortiment kunnen wij ​​speeltuinen ontwerpen die aan elk budget en elke behoefte voldoen. Ook qua financiering bieden wij op maat gesneden oplossingen.

lees meer

Jouw concept? Maatwerk!

Aan behoeften en wensen aangepaste speeltuinen, op maat gemaakte speeltoestellen: eibe plant en produceert ze speciaal voor jou! Tegelijkertijd zullen onze landschapsarchitecten en objectplanners samen met jou holistische concepten ontwikkelen, waarbij de op maat gesneden speelfaciliteiten aan de omgeving aangepast en op jouw behoeften afgestemd zijn. Wij helpen jou om speelelementen te combineren of zetten voor het hotelwezen en de horecasector geheel nieuwe speelwerelden op.

lees meer

Vakbekwame eibe adviseur bij jou in de buurt

Wij helpen jou graag bij het plannen en implementeren van jouw speeltuinproject. Gebruik onze zoekfunctie om vakbekwame adviseurs te vinden die jou ter plekke van deskundig advies kunnen voorzien!
 

Vakbekwame eibe adviseur

Jouw persoonlijke catalogus

De catalogus van eibe is HET naslagwerk voor creatieve concepten die aan de hoogste pedagogische normen voldoen en die met goed doordachte, hoogwaardige oplossingen op het gebied van speeltoestellen komt.

vraag NU aan

Uw directe lijn naar eibe

Persoonlijke gegevens
Verzoek

Velden met een * zijn verplicht.